Goede doelen

Westland-Gezond ondersteund de volgende goede doelen

Healthy Food Academy

De Healthy Food Movement is een initiatief van Tomatoworld en samenwerkende partners, dat in de week van 8 tot en met 13 juni 2015 in Westland een beweging op gang wilde brengen in lekker en gezond eten en bewegen. Westland-Gezond droeg daaraan graag haar steentje bij. Op zaterdag 13 juni verzorgde we in samenwerking met verschillende sportscholen het onderstaande evenement. Het evenement was een groot succes en alle deelnemers hebben onwijs hun best gedaan!

Val Op Val Af

Kinderen tussen de 10 en 16 jaar hebben begin dit jaar, 12 weken meegedaan aan een programma voor een gezonde leefstijl. Ze werden gemotiveerd om gezond te eten en moesten daarnaast drie keer in de week gaan bewegen. Ik ben tijdens dit project actief geweest als sportaanbieder. Ik ben met de kinderen gaan bootcampen en heb ze spelenderwijs wat bijgebracht over gezonde voeding. De doelen waren behaald en het was een groot succes!

Westlandia Voetbalvereniging

Zoals jullie vast niet ontgaan is, speelt sport een belangrijke rol in mijn werk en privé bestaan. Westlandia is een mooie club waar ik graag een steentje bijdraag.

Op weg naar een gezondere levensstijl