Hallo allemaal,

Misschien kennen jullie me nog wel… Ik ben Susanne en ik liep tot juni vorig jaar stage bij Westland-Gezond. Dit heb ik met veel plezier gedaan en sinds mijn afstuderen hoopte ik dan ook op om op den duur werkzaam te mogen zijn voor Westland-Gezond. Dat moment is inmiddels aangebroken en ik heb ontzettend veel zin om samen met Yvon en Kelsey aan de slag te gaan.

Ik ben gek op lekker en gezond eten, houd van urenlang tafelen met vrienden en familie en wat de weersomstandigheden ook zijn; voor een wandeling met m’n hond ben ik altijd in! Actief bezig zijn in de buitenlucht vind ik heerlijk en ik hoop dan ook in de toekomst wat bootcamps of bootwalks te mogen verzorgen.

Voorlopig zal ik me voornamelijk gaan focussen op het Samen-Fit programma. Met een afstudeerscriptie over vitaliteit op de werkvloer, is dit iets wat erg goed bij me past.

Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan en hoop jullie allemaal snel (weer) te zien!