Elize Scholtens

Te dik was is niet maar tevreden met mijn gewicht was ik zeker ook niet. Ik wist inmiddels wel dat ik om een blijvend resultaat te krijgen geen dieet moest volgen maar mijn eet en leefgewoontes moest aanpassen.
Maarja en dan? Wat is een goed eet en leefpatroon? Ik zag door de bomen het bos niet meer. Eigenlijk wist ik niet wat “goed” was. Zo kwam ik bij Kelsey terecht.
Zij legde mij uit dat ik ’s-ochtend te weinig at en ’s-avonds te veel. Er zat geen regelmaat in mijn eetpatroon, Daarnaast leerde ik waar je naar moest kijken om te kunnen begrijpen of een product “goed” is.
Ook spraken we over bewegen. Dit deed ik wel maar net wat te weinig. Qua sporten is het roer helemaal om gegaan, waardoor ik in spieren stevig ben aangekomen.
Wat het eten betreft heb ik nu veel meer zicht over wat gezond is.
Mijn doel qua gewicht is niet geheel behaald. Maar ik ben nog nooit zo fit geweest. Alle waarde (vetpercentage, spieren,BMI etc.) zij nu positief. Bij de start waren de waardes negatief of op het randje. Een gezonder lichaam en meer inzicht in voeding is zeker gelukt. En wat betreft het gewicht…..we gaan gewoon door.