Code 95

CODE 95

Leefstijl

Voeding, beweging, stress, roken en alcohol zijn allemaal factoren die te maken hebben met leefstijl. Beroepschauffeurs hebben vaak te maken met uitdagingen op de weg. Denk bijvoorbeeld aan het vele zitten en de vette snacks in de tankstations. Hoe zorgen zij ervoor fit en gezond op de weg te blijven? Deze cursus biedt chauffeurs inzicht over hun huidige leefstijl en geeft praktische tips over voeding en beweging voor een gezonde rit. Een interactieve cursus met een vaak gehoorde reactie; “Ik kan direct met de tools aan de slag!”.

Locatie: De cursus leefstijl wordt georganiseerd door Westland-Gezond in samenwerking met ML-Opleidingen en vindt plaats op diverse locaties in Nederland. Onze thuisbasis is in ’s-Gravenzande.

Docenten:

Yvon van de Wetering-Vreugdenhil, diëtist en personal trainer
Kelsey Picauly, diëtist en personal trainer

Examen:

Bij deze cursus niet van toepassing

Code 95:

7 uur

E-Learning

Deze cursus kan ook met E-Learning.

Vraag naar de mogelijkheden.

Fysieke belasting

Beroepschauffeurs hebben dagelijks te maken met lichamelijke inspanningen. Tijdens het laden en lossen bijvoorbeeld maar ook het te lang zitten achter het stuur en de trillingen tijdens het rijden. Eigenlijk heeft de chauffeur bij iedere handeling te maken met een “fysieke belasting”. Tijdens deze cursus zal worden ingegaan op de risico’s van overbelasting van het lichaam en hoe we dit zoveel mogelijk kunnen tegengaan om klachten op deze manier te voorkomen.

Locatie

De cursus leefstijl word georganiseerd door Westland-Gezond in samenwerking met ML-Opleidingen en vindt plaats op diverse locaties in Nederland. Onze thuisbasis is in ’s-Gravenzande.

Docenten

Yvon van de Wetering-Vreugdenhil, diëtist en personal trainer

Kelsey Picauly, diëtist en personal trainer

Examen

Bij deze cursus niet van toepassing

Code 95:
3 uur
E-Learning

Dit is een E-Learning cursus.
Subsidie mogelijkheden:
Teruggave SOOB : € 100,00

Partners

Op weg naar een gezondere leefstijl!