Bootwalk

Bootwalk

Geef je dag een boost met een verfrissende bootwalk. Een stevige wandeling gecombineerd met spierverstevigende oefeningen. De trainingen (50-60 min) zijn toegankelijk op ieders niveau.

’s-Gravenzande: dinsdag om 19.45 uur
Startpunt: Honderdland 221 Maasdijk afgewisseld met The Gym, Buijs Ballotstraat 1 in ‘s-Gravenzande

Rhoon: woensdag om 19.30 uur
Startpunt: Anthony van Hobokenstraat 8

Klaar voor de start? Plan nu jouw kosteloze proefles. Vul het onderstaande contactformulier in.

Naam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Maak een keuze:

Opmerkingen:

Reacties van onze bootwalkers:

‘Ik doe met de bootwalk mee om mijn conditie op te bouwen. Het trainen buiten in de natuur vind ik fijner dan in een sportzaal. We lopen gezellig met elkaar en dus is het ook goed voor contact met andere mensen. Naast het wandelen doen we steeds spierversterkende oefeningen tussendoor en daarom is het goed vol te houden. Groetjes Gerda’  Gerda van Heusden (1961)

‘Ik ben een dame die de vijftig al lang is gepasseerd. Al meer dan een jaar doe ik mee aan de bootwalk op dinsdagavond bij Kelsey. Heerlijk een uur buiten met diverse oefeningen tijdens het wandelen. Ik vind het leuk om te doen, iedere week zijn de route en de oefeningen weer ietsjes anders en tot nu toe iedere week goed weer. Wat ik ook heel belangrijk vind; Een gezellige groep !! Het is voor mij goed om even een uurtje in de week verschillende spiergroepen te gebruiken, die je anders niet zoveel gebruikt, want intensief sporten gaat niet meer.’ Nel van der Zalm (1959)

Op weg naar een gezondere leefstijl!