Met de feestdagen nog vers in het geheugen kijken we nog even terug naar 2019 nu we terug zijn in januari 2020. Het was een bewogen jaar voor ons, met grote en kleine ontwikkelingen. Omdat onze praktijk is gegroeid, onze samenwerkingen met bedrijven die Samen Fit wederom zijn uitgebreid, en er opnieuw vele samenwerkingen op stapel staan voor het komende jaar.

Natuurlijk is dat allemaal fijn, daar zijn we dan ook dankbaar voor. We hebben zoveel lieve, mooie mensen leren kennen via ons werk. Van jullie mogen wij helpen met het behalen van jullie doelen. Wij mogen jullie bijstaan in zowel de mooiste als de moeilijkste momenten in het leven. Jullie delen lief en leed met ons en dit vinden wij een groot voorrecht. Omdat wij jullie vertrouwen krijgen bij het omgaan met de meest gevoelige informatie die er maar is.

Voor al die mensen en mooie bedrijven willen wij ons dit nieuwe jaar weer keihard inzetten. Jullie doen je best en wij helpen met de rest. Hopelijk hebben jullie allen genoten van het moois en fijns dat de feestdagen met zich meebrengen, de liefde van familie en vrienden, en natuurlijk het heerlijke eten.

Met de beste wensen vanuit ons voor het nieuwe jaar,

Yvon van de Wetering – Vreugdenhil

Kelsey Picauly

Bart van Leeuwen