Tijdens de Alfa Leerdag van 11 en 18 november hebben tientallen medewerkers (53) van Alfa kennisgemaakt met Westland-Gezond. Wij verzorgden tijdens deze dagen drie workshops. Onze ‘Wat zit er in mijn voeding’ en ‘ Ontspanning, Stress en Slaap’ en de ‘Mini-Health Check en Bootwalk’ gaven een inkijkje in de mogelijkheden die wij hun collega’s van Alfa Naaldwijk al aanbieden (Lees hier wat zij vinden). Tijdens deze workshops konden medewerkers vragen stellen over hun voeding en ervaren wat ontspanning betekent op het werk en privé. Ook werden nauwkeurige lichaamsmetingen afgenomen om hun gezondheid te controleren.

De ervaringen waren wel enkel positief, ondanks dat het voor velen de eerste keer was dat zij met deze onderwerpen in aanraking kwamen. Personeel vond het ‘leuk’, ‘interessant’ en ‘nuttig’ om met voeding, ontspanning en hun gezondheid bezig te zijn.

Daarnaast was de bootwalk (op de momenten dat het weer het toeliet) ook een ‘leuke afwisseling van de werkdag’. Alfa’s personeel gaf aan dat het ‘merkbaar helpt om even in beweging te komen’ en ‘dat de oefeningen goed waren om uit de zithouding te komen van het kantoor’. Enkele medewerkers wilden de materialen uit de Bootwalk bestellen om thuis oefeningen uit te kunnen voeren. Wat een winst! De meeste personeelsleden die specifiek gevraagd zijn of zij meer van deze metingen willen reageerde hier enthousiast op.

Misschien zijn onze (mini-)health checks voor jouw bedrijf ook interessant. Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen om de mogelijkheden door te spreken. Zie voor meer informatie www.samen-fit.nu. Of contacteer ons direct via https://samen-fit.nu/contact/ voor bedrijven of https://westland-gezond.nutriportal.eu/ voor particulieren.