Bedrijfsprogramma Samen Fit

Samen Fit

Zie voor meer informatie www.samen-fit.nu

Samen Fit is het bedrijfsprogramma dat van je medewerkers fittere en productievere medewerkers maakt. Voor een bepaalde periode gaan medewerkers aan de slag met hun leefstijl. Met motiverende begeleiding, inspirerende workshops en doeltreffende trainingen brengen wij de gezondere, fittere en energiekere versie van jouw medewerkers naar boven. En dit zie je terug op de werkvloer. Gezondere medewerkers zijn immers productievere en blijere medewerkers.
Maar hoe gezond is het bedrijf letterlijk als we de fitheid van de werknemers onder de loep nemen? Met het programma ‘Samen Fit’ zullen zowel de werknemers als de werkgevers de voordelen ervaren van fit personeel en daarmee een gezond bedrijf!

Nog meer voordelen

– Kostenbesparing op ziekteverzuim. Jouw medewerkers zijn gezonder en daardoor minder ziek!
– Hogere productie; doordat je medewerkers minder vaak ziek zijn en lekkerder in hun vel zitten zijn zij minder afwezig. Dit heeft een positief effect op hun productiviteit en efficiëntie. Een hogere arbeidsproductie, en dus omzet voor jou, is het resultaat!
– Het groepstraject verhoogd de samenwerking en teamspirit voor langere termijn. Daar profiteert iedereen van!
Het programma bestaat uit verschillende onderdelen, afgestemd op elkaar voor een optimaal resultaat voor jouw onderneming. Kies het pakket dat het beste jouw onderneming past. Het Samen Fit bedrijfsprogramma betekend niet alleen fittere medewerkers maar ook een gezondere en productievere onderneming!

Zie voor meer informatie www.samen-fit.nu