Annita van der Lee

Hallo, ik ben Annita van der Lee en 51 jaar oud en had van een kennis gehoord dat ze via Westland-Gezond aardig wat kilo’s was afgevallen. Ik was daar erg van onder de indruk en dacht dat wil ik ook wel heel graag want langzaam maar zeker was ik toch wel wat te zwaar en vond mezelf wat opgeblazen. Daar moesten we wat aan doen. Maar alleen lukt het me niet. Het meeste wat me aansprak is dat je met gezond eten toch je doel kan bereiden zonder shakes, dieetpillen of iets dergelijks. Eigenlijk moet je gewoon je leefstijl aanpassen. Ook voelde ik dat ik niet veel energie meer had en dus was het tijd voor actie.
Mijn gewicht toen ik begon was 85.2 kilo en ik ben naar 76.6 kilo gegaan. Mijn doel was 10 kilo in zes maanden. Dit heb ik niet geheel gehaald, maar ik ga gewoon door en het gaat me lukken. Mijn middelomtrek is 13 centimeter afgenomen en ik ben daar erg blij mee. Mijn doel was om me weer lekker in mijn vel te voelen en dat is zeker gelukt. Ook heb ik veel meer energie gekregen wat ik erg fijn vind. Ook meer bewegen is erg belangrijk. Ook vind ik dat Westland-Gezond je leefstijl samen met jou eigen kan maken om bewust te worden wat je eigenlijk eet. Dus als je overweegt om wat aan je gewicht en je gezondheid te doen vraag een vrijblijvend informatiegesprek aan. Want het zou toch fijn zijn als u of jij zich ook zo fit en gezond voelt als ik. En of ik in die tijd honger of trek heb gehad, echt niet!!
Kelsey nog bedankt voor de 6 maanden steun die ik van je heb gehad. Het was top!
Annita van der Lee (1967)