Locatie

Rhoon

Naast onze vestiging in Westland hebben wij een locatie in Rhoon. Onze collega Kelsey Heezen-Picauly komt uit Poortugaal en er is in de loop der jaren een mooie samenwerking met Zorgcarrousel Albrandswaard ontstaan. Ook hier begeleiden wij je graag.

image

Diëtist Rhoon
Wij begeleiden sinds 2013 cliënten op weg naar een gezondere leefstijl. We zien veel gemotiveerde mensen die echt fitter willen worden en meer vertrouwen willen hebben in wat ze dagelijks in hun mond stoppen. We begeleiden mensen die al van alles geprobeerd hebben, gewicht willen verliezen, gewicht aan willen komen, mensen met PDS en kinderen. Lees meer op de pagina ‘Wie begeleiden wij’, ‘Werkwijze diëtist‘ en ‘Voeding- en leefstijltrajecten‘. Op locatie Rhoon draaien wij spreekuur op de woensdagavond en vrijdagmiddag.

Bootwalk
Op woensdagavond om 19.30 uur geven wij met veel plezier de bootwalk in Rhoon. Dit is een stevige wandeling gecombineerd met spierverstevigende oefeningen. De trainingen (50-60 min) zijn toegankelijk op ieders niveau. Meld je aan voor een vrijblijvende proefles. 

Zwangere vrouwen
In de loop van tijd hebben wij een prettige samenwerking opgebouwd met de Verloskundigenpraktijk Portland.
Wij geven regelmatig de voorlichting ‘voeding rondom zwangerschap’ en bieden eens in de zoveel tijd een reeks bootwalk voor zwangere vrouwen. Houd onze sociale media in de gaten voor meer informatie of neem contact met ons op. Ook bieden we voedingsbegeleiding aan bij zwangere vrouwen waarbij kennisverhoging en optimaliseren van de inname van voedingsstoffen, vitaminen en mineralen centraal staat.

Kinderdiëtist Rhoon
Naast de volwassen doelgroep richten wij ons ook specifiek op kinderen (0-18 jaar). Kelsey Heezen-Picauly heeft zich gespecialiseerd in voeding bij kinderen. ‘Ik ben een enorme voorstander van begeleiding en adviezen voor het hele gezin waarin het kind centraal staat. Een kind moet kind kunnen blijven en het moet leuk zijn voor iedereen.’ Lees meer op de pagina kinderdiëtist. 

Locatie en Parkeren
Locatie spreekuur: Anthony van Hobokenstraat 8-10 Rhoon (Zorgcarrousel Albrandswaard). De praktijk bevindt zich direct naast het metrostation Rhoon. Parkeren kan bij de sporthal of kerk, daarvandaan is het slechts een klein stukje lopen. Bij ons voor de praktijk zijn de parkeermogelijkheden helaas zeer beperkt.

Een afspraak maken of meer informatie?
Laat hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op.

    Naam:

    E-mailadres:

    Telefoonnummer:

    Bericht:

    Op weg naar een gezondere leefstijl!